Nostokuljetuspalvelut pitkällä kokemuksella Varsinais-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Kaarinan Nostokuljetus tarjoaa kattavat nostokuljetuspalvelut Varsinais-Suomen alueella. Tarvittaessa työskentelemme muuallakin Suomessa, sopimuksen mukaan. Saat meiltä myös lumenaurauspalvelut tehokkaasti ja ammattitaidolla toteutettuina.

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Palvelumme on aina asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan.

Nostopalvelut rautaisella ammattitaidolla

Yrityksemme nostopalvelut sisältävät niin nostokuljetukset kuin nostoasennuksetkin. Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa talonrakentajat. Nostamme kaikkea mahdollista ikkunoista taloristikoihin. 25 metrin korkeuteen nostamme maksimissaan 450 kg ja 4,7 metrin korkeuteen maksimissaan 5770 kg.

 

Tulemme mielellämme tutustumaan työmme kohteeseen, jotta voimme suunnitella yksittäiset työvaiheet huolella, ammattitaitoamme käyttäen.

 

Työskentelemme vastuullisesti ja varmasti kohteessa kuin kohteessa. Voit siis luottaa osaavaan palveluumme.

Kuljetuspalvelut kilpailukykyiseen hintaan

Meiltä voit tilata nostokuljetuspalveluiden lisäksi myös koneiden, autojen ja veneiden kuljetusta.

 

Hoidamme kuljetukset Varsinais-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan kuljetukset onnistuvat myös muualle Suomeen. 

Kysy lisää

Varmat konttisiirrot

Onko sinulla siirrettävä mökki, joka kaipaa siirtoa Varsinais-Suomen alueella? Etsitkö kokenutta konttisiirtojen tekijää? Kaarinan Nostokuljetus toteuttaa myös konttisiirrot ja pienten mökkien siirrot kokeneen ammattilaisen varmalla otteella.

 

Hoidamme kaikki konttisiirrot helposti ja varmasti. Sinun tarvitsee siis vain kertoa meille, mistä ja mihin kontti siirretään. Kun tilaat konttisiirrot meiltä, voit olla varma, että kontit tulevat turvallisesti perille. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelualueemme kattaa koko Varsinais-Suomen, ja tarvittaessa toteutamme konttisiirrot myös muualle Suomeen.

Vaihtolavapalvelut

Meiltä saat lisäksi vaihtolavat kuljetuksineen. Toimitamme niin roska- kuin soralavatkin tarvitsemaasi kohteeseen Varsinais-Suomen alueella. Hoidamme luonnollisesti myös lavojen poiskuljetuksen. 

 

Palvelumme on aina säntillistä. Kun tilaat vaihtolavapalvelun meiltä, voit olla varma, että saat lavan kohteeseesi sovittuna ajankohtana.